tijdschrift MD

MD – tijdschrift voor Talent- en Managementontwikkeling is een kwartaalblad dat sinds 1993 verschijnt. Het tijdschrift reikt MD- en HRD-professionals praktische bevestiging, verrijking, ondersteuning en toetsing van de eigen ideeën aan. Het blad functioneert hiermee als ontmoetingsplaats van mensen die actief geïnteresseerd zijn in wat zich over de grenzen van de eigen organisatie afspeelt. Lezers kunnen kijken in de keuken en kookboeken van collega’s en zien hoe zij te werk gaan, welke successen en mislukkingen in andere organisaties worden geboekt.

Leden van MD ontvangen niet alleen een kwartaalblad:

  • Netwerk-bijeenkomsten – elk kwartaal een sessie met de schrijver van een recent artikel; maximaal 25 leden voeren dan een diepgaand gesprek met de auteur en wisselen onderling ervaringen uit.
  • Jaarlijks bedrijfsbezoek – elk jaar in juni leggen de lezers een bezoek af aan een bedrijf dat op het gebied van MD & HRD een bijznder verhaal te vertellen heeft.
  • MDonline.nl – alle leden hebben toegang tot het online archief met eerdere artikelen; er zijn ook signaleringen van internationale MD-publicaties; relevante TED Talks en YouTube-films. Nog geen toegang tot het online archief van MDonline? Wordt dan lid van MD!
  • Bedrijfslidmaatschap – organisaties willen vaak dat extra medewerkers gebruik kunnen maken van MD – via het MD bedrijfslidmaatschap.

    Zet op het formulier je persoonlijke lidmaatschap om naar een bedrijfslidmaatschap en laat twee extra collega’s profiteren van alle voordelen van MD.

Artikel schrijven?
Wij zijn altijd op zoek naar interessante praktijkcases, nieuwe ontwikkelingen, prikkelende opinies en andere praktijkverhalen.
Wil je een artikel schrijven? Stuur ons een bericht of kijk eens naar de Auteursinformatie tijdschrift MD.